Komunikacija

Pranešimai spaudai ŽINIASKLAIDAI

+370 675 42 765 komunikacija@keliuprieziura.lt
24 / 07 / 2020 Rekordas – per parą gauti 25 pranešimai Pastarosios vasaros Lietuvoje pasižymi tiek pakilusia oro temperatūra, tiek vėjuotais ir audringais orais. Audrų ir liūčių padariniai keliuose tampa kliūtimis eismo dalyviams, AB „Kelių priežiūra“ per... 13 / 07 / 2020 AB „Kelių priežiūra“ stambina kelių tarnybas Siekdama didinti įmonės efektyvumą, kurti vertę darbuotojams, visuomenei ir akcininkui, AB „Kelių priežiūra“ sustambino kelių tarnybas. Iki šiol Lietuvos valstybinius kelius prižiūrėjo 46 kelių... 23 / 06 / 2020 Keliuose pasirodė barstytuvai Pastarosiosmis dienomis vairuotojai pastebėjo vasarą gana neįprastą vaizdą – į kelius išvažiavo barstytuvai. Pasak AB „Kelių priežiūra“, esant aukštai temperatūrai, prakaituoja ne tik žmonės, bet ir... 08 / 06 / 2020 AB „Kelių priežiūra” 2019 m. dirbo efektyviai Per 2019 m. AB „Kelių priežiūra“ pardavimų pajamos augo 8%, t.y. 6,1 mln. Eur. Didžiausias pajamų augimas buvo pasiektas vystant savivaldybių kelių priežiūrą ir kelių remonto darbus. 08 / 05 / 2020 Kelininkai: karantino metu pakelėse mažiau atliekų Valstybinius kelius prižiūrinti akcinė bendrovė „Kelių priežiūra“ per šiltąjį sezoną surenka daugiau kaip 350 t atliekų. Šalyje įvedus karantiną, pastebėta, kad į pakeles išmetamų atliekų skaičius... 27 / 01 / 2020 Kelininkai: atsakingai dirbame ir vykdysime savo įsipareigojimus Savivaldybės baiminasi, kad, sumažinus finansavimą kelių priežiūrai bei plėtrai, susisiekimo sąlygos blogės, tačiau kelininkai teigia, kad valstybiniuose keliuose užtikrins reikiamą paslaugų kokybę.... 13 / 11 / 2019 Kokią vertę Lietuvai turi kurti AB „Kelių priežiūra“? Keletą pastarųjų savaičių viešojoje erdvėje vyksta diskusijos dėl valstybės valdomų įmonių veiklos tikslų bei krypčių, jose vykdomų reformų. Tai tinkamas kontekstas pasidalinti, kokią transformaciją per... 18 / 10 / 2019 Kelininkai pasiruošę žiemos sezonui AB „Kelių priežiūra“ pradeda žiemos sezoną – budėtojai nepertraukiamai stebi Lietuvos kelių dangos būklę, meteorologines prognozes ir yra pasirengę bet kurią akimirką siųsti kelių priežiūros techniką. 19 / 09 / 2019 STT analizė leidžia kryptingai judėti teisinga linkme Atsižvelgdama į žiniasklaidoje paskelbtą informaciją, kad Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai išanalizavo AB „Kelių priežiūra“ korupcijos rizikas dalyvaujant viešuosiuose pirkimuose ir nustatė... 10 / 07 / 2019 „Kelių priežiūrai“ vadovaus Rolandas Rutėnas Lietuvos valstybinius kelius prižiūrinčiai akcinei bendrovei „Kelių priežiūra“ vadovaus Rolandas Rutėnas. Jis pakeis iki šiol laikinas generalinio direktoriaus pareigas ėjusį Darių Zaliecką.

Daugiau žiniasklaidai

Eismo informavimo centras

Veikia 24/7. Kreiptis dėl kelių priežiūros valstybiniuose keliuose:
barstymas, valymas, kliūtys kelyje ir pan.